شرایط شرکت ۱۰ فیلمسازایرانی برای حضور در ورکشاپهای جشنواره تامپره
انجمن سینمای جوانان ایران با جشنواره تامپره فنلاند درباره شرکت ده فیلمساز ایرانی در ورکشاپهای این فستیوال (Boot Camp) به تفاهم رسیدند.
به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، بر اساس رایزنی امور بینالملل انجمن با برگزارکنندگان جشنواره تامپره، برای ده نفر از فیلمسازان متقاضی ایرانی برای شرکت در ورکشاپهای این فستیوال مطرح موسوم به ”Boot Camp” تسهیلاتی فراهم شده است.
برپایه این گزارش، هزینههای پرواز و اقامت برعهده متقاضیان است اما شرکت رایگان در کارگاههای آموزشی، حضور دربرنامه اکران ویژه فیلمها، استفاده از برنامههای جانبی جشنواره، برخورداری از نظرات و راهنماییهای اساتید برجسته جشنواره در مورد آثار فیلمسازان شرکتکننده در این برنامه و ایجاد ارتباط با برگزارکنندگان و سازندگان فیلم کوتاه از سراسر جهان، از جمله مزایای این برنامه بهشمار میرود.
در دومین دوره “Boot Camp” علاوه بر ۱۰ فیلمساز ایرانی، برای ۳۰ فیلمساز از کشور چین، ۱۲ نفر از استونی، ۱۲ نفر از فنلاند و ۱۰ نفر از آلمان سهمیه حضور در نظر گرفته شده است.
برای شرکت در این دورهی ۵ روزه دانستن زبان انگلیسی الزامی است و فیلمهای متقاضیان باید از شرایط زیر برخوردار باشند:
اکران عمومی نشده باشند یا اینکه در مراحل نهایی پس از تولید باشند.
در قالب مستند، تجربی و داستانی و زیر ۱۵ دقیقه تولید شده باشند.
علاقهمندان میتوانند درخواست خود را به همراه مشخصات فردی و رزومه حداکثر تا تاریخ ۲۳ آذرماه ۹۷ به ایمیل امور بینالملل انجمن سینمای جوانان ایران: tehranfilmfest@gmail.com ارسال کنند.
فيلم "مصاحبه" ست روگن كه در آن به ترور كيم جونگ اون رهبر كره شمالي پرداخته شده است، مورد انتقاد شديد حاكميت اين كشور قرار گرفت به گونه اي كه آمريكا و سازندگان اين فيلم را تهديد کرده و به آن ها هشدارهايي جدي در خصوص اكران "مصاحبه" دادند كه در نهايت اين هشدارها باعث شد تا اصلاحاتي در فيلم اعمال گردد.
ماريون كوتي يار، بازيگر سرشناس فرانسوي هاليوود و برنده اسكار، در يك مصاحبه كوتاه با مجله انگليسي "styliste" رفتار هم وطنان خود را در قبال ديگر مردم جهان زير سؤال برد و آرزو كرد بتواند به ساكنان كشور فرانسه درس كوچكي در باب آداب داني بياموزد.
خاوير باردم و همسرش پنلوپه كروز زوج بازيگر سرشناس اسپانيايي هاليوود در پي اعتراضات و انتقادات تندشان در دفاع از مردم بي گناه غزه و درخواست از جامعه جهاني براي محكوم كردن رژيم صهيونيستي، متحمل فشارهاي زيادي از سوي لابي هاي صهيونيستي شدند؛ به حدي كه مجبور به توضيح و تغيير سخنان خود شدند.